Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@12:16:08 GMT

آشپزی با همان طعم به‌یادماندنی

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۵۶۲۴۶

آشپزی با همان طعم به‌یادماندنی

محصولات کمکی آشپزی مگی بیش ۱۲۰ سال است که به‌عنوان دستیار آشپزی خوش‌ذوق‌ در تدارک وعده‌های غذایی و ترویج عادات غذایی سالم، در کنار خانواده‌هاست.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام شرکت نستله ایران، در دنیای امروز، جوامع با تأکید بر روابط انسانی به‌دنبال خلق و سهیم شدن لحظات به‌یادماندنی هستند. وعده‌های غذایی که با نزدیکان خود شریک می‌شویم، یکی از بارزترین تجلی‌های این امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این ‌اساس هدف خوراک فراتر از ضرورت بقا و به‌عنوان درگاهی برای تجربه رنگ و رایحه زندگی تعریف می‌شود. ازاین‌رو، امروزه ضمن تأکید بر ارزش غذایی، همگان به‌دنبال ارتقای لذت ناشی از وعده‌های غذایی خود هستند.

محصولات کمکی آشپزی مگی، بیش از یک قرن است که با ترکیبی ناب از سبزیجات و انواع ادویه‌ از چهارگوشه جهان، عطر و طعمی بی‌نظیر به خوراک می‌بخشند و با ساده‌سازی فرآیند پخت‌وپز، لذت وعده‌های غذایی را دوچندان می‌کنند. با تأکید بر اهمیت غذای خانگی در سلامت تغذیه و رژیم غذایی متعادل، سبد محصولات مگی طیفی متنوع از انواع سوپ، پاستا و رشته فرنگی (نودل) آماده و نیمه‌آماده، انواع چاشنی و سس را شامل می‌شود که فرآیند تدارک خوراک سالم را برای همگان آسان کرده است.

این دستیار آشپز خوش‌ذوق از محصولات محبوب و نام‌آشنای بزرگترین شرکت موادغذایی و آشامیدنی دنیا است که بعد از 9 سال و به‌ صورت تولید داخل به آشپزخانه‌های ایرانی بازمی‌گردد. محصولات مگی سال‌ها پیش (۲۰۰۵ میلادی) پس از گذراندن فاز نخست مطالعات ذائقه‌سنجی در شهر کاراجابِی ترکیه تولید و به کشور وارد می‌شد. اما راهبرد تولید ملی نستله و محبوبیت مگی در بازار کشور، نستله ایران را بر آن داشت تا به‌منظور عرضه مستقیم این دسته محصولات، خط تولید انواع چاشنی‌ها، سوپ‌ و پودر سس مگی را در سال ۱۳۹۹ راه‌اندازی کند.

علیرضا سرابچی، مدیر ارتباطات، سرویس‌های بازاریابی و روابط برون‌سازمانی نستله ایران در خصوص فرآیند تولید داخل مگی می‌گوید: «ترکیبات محصولات مگی در کشور با الهام از غنای غذا و طبع ایرانی و متناسب با مواد مغذی مورد نیاز جامعه تنظیم شده است. بنابراین به‌منظور حفظ اصالت طعم و کیفیت غذای ایرانی، در کمال افتخار اعلام می‌کنیم که مواد اولیه مورد نیاز محصولات مگی پس از تحقیقات گسترده متخصصین داخلی و بین‌المللی نستله بر زمین‌های زراعی، کشت ادویه و سبزیجات کشور تماما طبیعی و به‌صورت تامین داخل تهیه می‌شوند.»

به این ترتیب متخصصین نستله ایران قادر خواهند بود در سراسر زنجیره ارزش، کیفیت محصول فرآوری شده را به دقت و با استفاده از شاخص‌های جهانی ارزیابی کنند. علاوه‌براین، محصولات مگی به شیوه صنعتی خشک و نگهداری می‌شوند و فاقد هرگونه مواد نگهدارنده هستند. در این شیوه، حذف آب و رطوبت موجود در ترکیبات محصول فرآوری شده، نه‌تنها مانع از فاسد شدن آن می‌شود، بلکه ارزش غذایی محصول نیز به‌گونه‌ای موثر حفظ خواهد شد.

علاوه‌ بر این، متخصصین تغذیه نستله همواره شاخص‌های تغذیه‌ای و ارزش غذایی محصولات مگی را متناسب با نیازهای غذایی جامعه ارتقا داده‌اند. ازاین‌رو مهمترین وجه تمایز محصولات مگی را می‌توان در پایبندی به سخت‌گیرانه‌ترین سطح از استانداردهای سلامت و کیفیت دانست. گفتنی است این محصولات فاقد هرگونه چربی ترانس بوده و افزون ‌بر مقادیر نمک، شکر و چربی‌های اشباع، میزان سبزیجات، غلات و حبوبات مورد استفاده در ترکیبات آن‌ها نیز به صورت مستمر مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

در حال‌حاضر سبد محصولات مگی در ایران شامل سوپ‌های نیمه‌آماده از قبیل سوپ ورمیشل، جو، جو و قارچ، جو و گوجه‌فرنگی، جو و سبزیجات با غلظتی دل‌چسب و سرشار از فیبر و ویتامین‌ها، چاشنی‌های پلو و خورشت با تلفیقی از ادویه‌ها و سبزیجات محبوب ذائقه ایرانی و همچنین سس سفید بشامل می‌شود که طعمی لذیذ به غذا می‌بخشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آشپزی مواد غذايي صنایع غذایی سوپ نیمه آماده نستله ایران تامین داخل وعده های غذایی نستله ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر زند شامگاه چهارشنبه در همایش سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیاده سازی، راهکارها و چالش‌ها توضیحاتی از روند تدوین این سند ملی مطرح کرد و گفت: امنیت غذایی موضوعی فرابخشی است که نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دخیل این امر در کشور است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات پیش روی تأمین امنیت غذایی کشور باید بررسی شود که در این مسیر موضوعاتی همچون نداشتن تئوریسین و نپرداختن به تئوری‌ها، تدوین شاخص‌های امنیت غذایی کشور بر پایه شاخص‌های بین المللی، برقراری ارتباط بین همه اندیشکده ها و پژوهشکده‌های فعال در زمینه امنیت غذایی و ارائه مدل سالم سازی مواد غذایی قابلیت بررسی و اقدام را دارد.

بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تقدیر از همراهی و دغدغه مندی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در محور قرار دادن سیاست‌ها و برنامه‌های بخش کشاورزی در استان و همچنین بیان نقش اساسی دانشگاه در تربیت نیروهای انسانی نخبه برای بخش کشاورزی، اظهار داشت: در استان مازندران توسعه همه زیربخش ها عملاً مرتبط با توسعه بخش کشاورزی است و جایگاه نخست کشاورزی مازندران از لحاظ ارزش افزوده محصولات کشاورزی تولیدی بیانگر جایگاه ویژه این بخش در اقتصاد استان و کشور است.

تهیه ۵ برنامه جهش تولید

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شعار امسال مقام معظم رهبری که بر روی جهش تولید تأکید دارد و مشارکت مردم را به عنوان یک قید بسیار مهم برای این جهش معرفی کرده است، به عنوان مسیر و چراغ راه راه این سازمان تعریف شده و ۵ برنامه با موضوعات جهش تولید گوشت قرمز، شناسنامه دار کردن واحدهای تولیدی، تولید محصول سالم با محوریت برنج، توسعه کشت محصولات کم آب بر و گلخانه‌ای و تقویت اقتصاد دریاپایه به عنوان اهداف اصلی سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعیین شده است.

فرج الله فتح الله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، نقش بخش کشاورزی استان در اقتصاد کشور را قابل توجه دانست و افزود: در جلسات کارگروه برنامه ریزی و توسعه استان چهار موضوع زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی، حمل و نقل و لجستیک، آب و انرژی برای توسعه اقتصاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته و با نگاه برنامه ریزی مسأله محور، مسائل و مشکلاتی از جمله پایین بودن کیفیت و سلامت غذایی و استاندارد تولید محصولات کشاورزی، عدم ثبات بازار محصولات کشاورزی، پایین بودن توان بازاریابی و رقابت واحدهای کوچک صنایع تبدیلی و غذایی، ناترازی آب و انرژی و ضعف در لجستیک و حمل و نقل را به عنوان مسائل اصلی حول محور رشد اقتصادی مطرح کرد.

کد خبر 6088170

دیگر خبرها

  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • کامبک به یادماندنی منچستریونایتد مقابل تاتنهام با گل های رونالدو و رونی (لیگ برتر انگلیس - 2009/4/25) / فیلم
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی