Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@06:09:11 GMT

طرز تهیه سوپ رژیمی لذیذ و خوش طعم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۷۶۱۸

طرز تهیه سوپ رژیمی لذیذ و خوش طعم

سوپ سبزیجات رژیمی نوعی سوپ ساده و کم کالری است. دستور پخت سوپ رژیمی بسیار ساده است. در این آموزش با روش درست کردن سوپ رژیمی سبزیجات که بسیار مقوی و خوشمزه است، آشنا خواهید شد.
 

مواد لازم

کلم برگ:یک عدد کوچک
ساقه کرفس: دو عدد
گوجه فرنگی پوست شده: چهار عدد
هویج: سه عدد
پیاز: دو عدد متوسط
سیر: دو حبه
فلفل سبز یا دلمه: دو عدد
سبزی (جعفری، نعناع، برگ کرفس، گشنیز): به میزان لازم
آب مرغ بودن چربی: یک پیمانه
قارچ: شش عدد


طرز تهیه سوپ رژیمی لذیذ

برای تهیه سوپ رژیمی ابتدا تمامی سبزیجات را تمیز شسته و آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سپس در ادامه طرز تهیه سوپ رژیمی کلیه سبزیجات خرد شده را درون قابلمه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا سبزیجات بوی خامی ندهد آب مرغ و مقداری آب اضافه کنید تا کاملا روی سبزیجات با آب پوشیده شود و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شود.


در انتها سبزی و نمک و فلفل را به اندازه لازم به سوپ اضافه کنید و بعد از آماده شدن درون ظرف ریخته و با سبزیجات تزیین سوپ رژیمی را انجام دهید.


نکات مهم برای پخت سوپ رژیمی

می‌توانید از سبزیجاتی مثل، کدو سبز، کلم بروکلی، اسفناج هم در تهیه این سوپ استفاده کنید.
این سوپ اگر به همراه شلغم طبخ شود برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید می‌باشد.
سبزیجات داخل سوپ باید به اندازه پخته شوند که له نشوند تا ویتامین موجود در سبزیجات حفظ شود.

بعد از اینکه سوپ آماده شد می‌توانید در داخل غذا ساز ریخته و بصورت یکدست در بیاورید یا اینکه با استفاده از لیموترش تازه این سوپ خوش طعم را میل نمایید. امیدواریم با استفاده از طرز پخت سوپ رژیمی این غذای خوشمزه و مقوی را در کنار خانواده سرو نمایید.

منبع: آرگا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی سوپ سوپ رژیمی سوپ سبزیجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!

آفتاب‌‌نیوز :

برای شروع روز باید به غذا‌هایی که می‌خورید اهمیت بدهید. بهتر است روز خود را با کربوهیدرات شروع نکنید، بلکه با چربی‌های خوب یا پروتئین جایگزین کنید که قند را تثبیت می‌کند و خلق و خوی بهتری به شما می‌دهد.

 در ادامه شش غذا که توصیه می‌شود برای تثبیت سطح قند خون با معده خالی بخورید آورده می‌شود.

جو کامل

مصرف جو کامل برای کنترل قند خون مفید است، زیرا حاوی مقدار زیادی بتا گلوکان است. این فیبر محلول یک ژل چسبناک تشکیل می‌دهد که تخلیه معده و جذب گلوکز در خون را به تاخیر می‌اندازد. غذا‌هایی مانند جو با شاخص گلیسمی پایین برای حفظ سطح قند خون ثابت ترجیح داده می‌شوند.

جو

جو به دلیل داشتن بتا گلوکان در تثبیت قند خون موثر است. این فیبر حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد و سطح قند خون را بعد از غذا کاهش می‌دهد.

حبوبات

غذا‌هایی مانند عدس و لوبیا سیاه سرشار از فیبر و پروتئین هستند که هر دو برای کاهش سرعت جذب گلوکز و جلوگیری از افزایش سریع قند خون بسیار مهم هستند.

آجیل

بادام، گردو و سایر آجیل‌ها ترکیب خوبی از چربی‌های سالم، پروتئین و فیبر هستند. این اجزا با هم کار می‌کنند تا هضم را کند کرده و سطح قند خون را تثبیت کنند.

سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

سبزیجات غیرنشاسته‌ای

هویج، کلم بروکلی و سایر سبزیجات غیر نشاسته‌ای مواد مغذی ضروری را بدون بار قند قابل توجهی فراهم می‌کنند و برای مدیریت قند خون ایده آل هستند.

سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ دارای کربوهیدرات کم و فیبر بالایی هستند که به تعدیل سطح قند خون کمک می‌کند.

ملاحظات و خطرات بالقوه

بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که هرگونه تغییر رژیم غذایی برای نیاز‌ها و شرایط خاص سلامتی شما مناسب است. برخی عوامل دیگر که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

حساسیت دستگاه گوارش: افرادی که تازه به رژیم‌های غذایی پر فیبر می‌پردازند ممکن است دچار نفخ یا گاز معده شوند. توصیه می‌شود مصرف فیبر را به تدریج افزایش دهید تا سیستم گوارشی تنظیم شود.

شرایط موجود: افراد مبتلا به دیابت باید هنگام امتحان غذا‌های جدید سطح قند خون خود را کنترل کنند. در حالی که غذا‌های ذکر شده به طور کلی برای کنترل قند خون مفید هستند، واکنش‌های فردی می‌تواند متفاوت باشد.

آلرژی‌ها و تداخلات: آجیل آلرژن‌های رایجی هستند و برخی از افراد ممکن است نیاز به اجتناب از آن‌ها داشته باشند. علاوه بر این، غذا‌های غنی از فیبر می‌توانند در جذب برخی دارو‌ها اختلال ایجاد کنند، بنابراین زمان مصرف دارو و وعده غذایی ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • آموزش آشپزی / طرز تهیه چند لازانیای رژیمی اما خوشمزه
  • طرز تهیه نودل متفاوت و لذیذ در کمتر از ۱۰ دقیقه (فیلم)
  • لازانیا رژیمی را به این روش بپزید + طرز تهیه سه مدل لازانیا
  • فیلم| رژیمی نفرت‌انگیز حتی برای یهود
  • دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی (فیلم)
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند